Veiligheidsbord op maat

Mooie borden met heldere pictogrammen

Overal ter wereld gebruiken bedrijven borden met pictogrammen uit de ISO 7010. Deze norm draagt bij aan een basissignalering die overal hetzelfde is, wat zorgt voor een betere coherentie en dus een betere universele herkenning van signalisatie door de mensen.

Bord met eigen pictogram

Naast deze basisborden, pictogrammen en signalering bent u vrij om binnen uw bedrijf aanvullende borden te gebruiken. Wij kunnen voor u veiligheidsborden ontwerpen, met eigen pictogrammen en in de door u gewenste kleuren. Stel u werkt met een specifieke machine en wilt medewerkers er op wijzen dat als de zwaailampen aan gaan, de machine in werking is. Daarvoor is geen standaard bord uit de ISO 7010 reeks beschikbaar. Wij kunnen voor u een uniek signaleringsbord ontwerpen, dat aansluit op uw huisstijl. Wij staan voor mooie borden, met duidelijke icoontjes!

Combinatieborden op maat

Daarnaast ontwerpen we combinatieborden in huisstijl, zodat u de veiligheidsregels goed in beeld brengt, maar het bord ook een unieke en representatieve uitstraling heeft voor het bedrijf. Combinatieborden bevatten meestal meerdere pictogrammen, bijv. een aantal gebodsborden (het dragen van helm is verplicht), waarschuwingsboren (pas op heftruck) en verbodsborden (verboden te roken). Ze worden vaak gebruikt bij de ingang van een bedrijfshal of bouwterrein.

Veiligheidsborden kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet, bijvoorbeeld om de veiligheidsregels weer te geven, instructie te geven, persoonlijke beschermingsmiddelen te tonen of bezoekers te wijzen op de richtlijnen bij calamiteiten.

Heeft u een project? Laten we beginnen…

Wij ontwerpen unieke en doeltreffende veiligheidsposters volledig naar uw wensen en eisen. Laat ons uw idee├źn visualiseren.

Sluit Menu