Previous
Next

Life Saving Rules Argent Energy

Veiligheidscampagne

Argent Energy heeft ons gevraagd te ondersteunen bij het implementeren van Life Saving Rules.
 

Veiligheidsboekje

Voor Argent Energy Nederland hebben we veiligheidsboekjes ontworpen om de Life Saving Rules binnen het bedrijf kenbaar te maken. Elke medewerker en bezoeker krijgt het veiligheidsboekje uitgereikt. In het boekje zijn de belangrijkste veiligheidsregels weergegeven. Bij elke regel zijn een aantal gedragingen en verwachtingen beschreven. Zo krijgt iedereen snel inzicht in wat verwacht wordt, wanneer je het terrein betreedt.  Het boekje met life saving rules heeft een standaard formaat en past in de binnenzak van elke (werk)jas. De sprekende icoontjes, duidelijke indeling, heldere boodschap en strakke layout maken het veiligheidsboekje tot een representatief communicatiemiddel voor binnen en buiten het bedrijf.

De veiligheidsboekjes zijn vertaald in het Bulgaars, Pools, Russisch, Duits, Roemeens Frans en het Engels, zodat elke bezoeker in eigen taal kennis kan nemen van de Levensreddende Regels.

Veiligheisposter Life Saving Rules

Daarnaast hebben we voor Argent Energy de Life Saving Rules op een veiligheidsposter gezet. Hierin hebben we de stijl van het boekje doorgetrokken. De krachtig sprekende icoontjes en heldere boodschap geven snel de belangrijkste informatie weer. Waar in de veiligheidsboekjes elke Life Saving Rule is uitgewerkt, hebben we er bij de poster voor gezorgd dat alle regels kort en krachtig worden weergegeven. Voor de leesbaarheid is er voor gekozen de levensreddende regels niet in raster vorm weer te geven (onder en naast elkaar), maar in een cirkel weer te geven (met de klok mee lezen).
 

Roll-up banners Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Naast een veiligheidsboekje en een poster hebben we ook nog twee specifieke roll-up banners gemaakt. Op het terrein van Argent Energie is het een komen en gaan van vrachtwagens. Om snel een overzicht te geven van welke Persoonlijke Beschermingsmiddelen je waar moet dragen hebben we daarom een Roll-Up banner ontwikkeld. Hierop is de volledige uitrusting te zien van iemand die op het terrein komt om te werken weergegeven. De roll-up banners zijn bij de receptie geplaatst. Bezoekers worden na het invullen van het laad/los formulier aan de hand van de banners geïnstrueerd over de noodzakelijke PBM’s.

Tenslotte hebben we Argent geholpen met de ontwikkeling van een strategieposter.

PROJECT
Veiligheidsposter, banner, boekje

OPDRACHTGEVER
Argent Energy

VORM
A0 posters, A6 formaat boekjes, Rollup banner

Heeft u een project? Laten we beginnen…

Wij ontwerpen unieke en doeltreffende veiligheidsposters volledig naar uw wensen en eisen. Laat ons uw ideeën visualiseren.

Sluit Menu