Banners en spandoeken

Meer dan alleen ontwerp van veiligheidsposters

Een spandoek, (roll up) banner of groot formaat plaatbord is een ideale vorm om op groot formaat, goed zichtbaar voor iedereen, een sterke en directe boodschap weer te geven. Spandoeken, banners, banieren en roll- up banners zijn zeer geschikt voor veiligheidscampagnes of om permanente veiligheidsboodschappen weer te geven.

Wij ontwerpen uw veiligheidsbanner of spandoek op het door u gewenste formaat. We makken een visueel aantrekkelijk ontwerp, met mooie foto’s, heldere icoontjes en bijpassende kleuren en lettertypes. Desgewenst verwerken we uw huisstijl.

Enkele casussen
Voor NMC hebben we een spandoek ontworpen in het formaat 6×3 meter om op de gevel van het productiebedrijf op te hangen. Op het spandoek hebben we de 10 golden safety rules van het bedrijf weergegeven met heldere icoontjes en duidelijk leesbare tekst. Ook het moto weergegeven

Voor Janssen recycling group hebben we banners en een spandoek ontworpen om bij de ingang van de vestiging de belangrijkste veiligheidsregels te tonen. Naast de gedrukte banners en spandoeken buiten, worden de afbeeldingen ook weergegeven op de welkomstschermen en in de kantine.

Voor SPIE hebben we een spandoek ontworpen om het veiligheidsmotto weer te geven. Het spandoek is gebruikt tijdens een veiligheidscampagne bij een grote onderhoudsstop.

Voor Argent Energy hebben we een tweetal roll-up banners ontworpen waarop de belangrijkste Persoonlijke Beschermingsmiddelen zijn weergegeven. Met deze roll-up banners worden vrachtwagenchauffeurs die komen laden en lossen op het terrein, geïnstrueerd over de belangrijkste veiligheidsregels. Op de banners is op groot formaat een medewerker met de juiste veiligheidsuitrusting weergegeven. De belangrijkste veiligheidsuitrusting is er uit gelicht met behulp van icoontjes. Bij elk pictogram is kort de regel in 4 talen opgenomen. Daarnaast is een plattegrond opgenomen, zodat duidelijk is in welke zone de persoonlijke beschermingsmiddelen gedragen moeten worden.

Heeft u een project? Laten we beginnen…

Wij ontwerpen unieke en doeltreffende veiligheidsposters volledig naar uw wensen en eisen. Laat ons uw ideeën visualiseren.

Sluit Menu