Veiligheidsposter werken op hoogte

Veiligheidsposter

Spanbeton, onderdeel van Consolis, internationaal marktleider op de prefab markt, is producent en leverancier van onder andere prefab betonnen liggers voor bruggen en viaducten. Vanuit de fabriek in Koudekerk aan den Rijn worden standaard en speciaal ontworpen elementen van voorgespannen beton gemaakt. Met meer dan 70 jaar ervaring in de prefab sector in Nederland is Spanbeton dé kennispartner bij elk project.

Bij Spanbeton staat veilig werken voorop. De veiligheid van medewerkers, klanten en relaties heeft de hoogste prioriteit. Om veilig werken te bevorderen heeft Spanbeton ons gevraagd veiligheidsposters te ontwerpen.

De veiligheidsposter werken op hoogte is een combinatie tussen tekeningen en foto’s. Op de poster zijn zowel foto’s van goede als slechte voorbeelden te zien. Een duidelijke poster in de huisstijlkleuren van Spanbeton (Consolis). De poster is ontworpen op basis van berichtgeving van de Arbeidsinspectie (inspectie Sociale zaken en werkgelegenheid) waaruit blijkt dat valgevaar een van de meest voorkomende oorzaken van een arbeidsongeval is. Op een werkplek waar het gevaar bestaat om 2,50 meter of meer te vallen, is in ieder geval sprake van valgevaar. Dit betekent dat er sprake is van een verhoogd risico dat zelfs fatale gevolgen kan hebben. Maar ook onder de 2,50 meter moeten de juiste voorzorgsmaatregelen worden getroffen.

PROJECT
Veiligheidsposters

OPDRACHTGEVER
Spanbeton Consolis

VORM
A1 posters en digitale schermafbeelding

Heeft u een project? Laten we beginnen…

Wij ontwerpen unieke en doeltreffende veiligheidsposters volledig naar uw wensen en eisen. Laat ons uw ideeën visualiseren.

Sluit Menu