Previous
Next

Veiligheidsbanners

Veiligheidscampagne

Jansen Recycling Group is een toonaangevend bedrijf in de branche van metaalrecycling. Ruim 70 werknemers zijn dagelijks actief in een groot aantal verschillende functies. Jansen Recycling Group heeft een unieke bedrijfscultuur van teamwerk, aanpakmentaliteit, verantwoordelijkheid en vrijheid. Veiligheid maakt daar integraal onderdeel vanuit.

Veiligheidposters.nl heeft voor de Jansen Recycling Group een 4 tal veiligheidsbanners gemaakt. Aandachtsgebieden van het veiligheidsbeleid zijn: PBM’s, heftruck, Mobiele kranen, veilig en gezond werken (hygiene) en gevaarlijke stoffen (snijbranders). Voor deze onderwerpen hebben wij de banners ontwikkeld (boven is de PBM serie weergegeven). Deze banners zijn zowel gedrukt op spandoeken als platen en geplaatst op strategische plaatsen op het terrein. Ook zijn de banners ontwikkelt om weer te geven op televisieschermen bij de receptie en kantine.

PROJECT
Banner

OPDRACHTGEVER
Jansen recycling

VORM
Spandoek, borden, tv scherm

Heeft u een project? Laten we beginnen…

Wij ontwerpen unieke en doeltreffende veiligheidsposters volledig naar uw wensen en eisen. Laat ons uw ideeën visualiseren.

Sluit Menu