Veiligheidsposter gouden regels / life saving rules

Veiligheidsposter

Spanbeton, onderdeel van Consolis, internationaal marktleider op de prefab markt, is producent en leverancier van onder andere prefab betonnen liggers voor bruggen en viaducten. Vanuit de fabriek in Koudekerk aan den Rijn worden standaard en speciaal ontworpen elementen van voorgespannen beton gemaakt. Met meer dan 70 jaar ervaring in de prefab sector in Nederland is Spanbeton dé kennispartner bij elk project.

Bij Spanbeton staat veilig werken voorop. De veiligheid van medewerkers, klanten en relaties heeft de hoogste prioriteit. Die prioriteit vertaalt zich terug in werken op basis van de gouden regels (life saving rules).

De Gouden Regel poster is opgesteld om elke medewerker te helpen om bewust te zijn van veiligheid en veilig te werken. De Life-saving rules gaan over veilig werken en veilig zijn. Het zijn de veiligheidsnormen binnen het bedrijf. Deze regels zijn niet vrijblijvend voor medewerkers, leveranciers en bezoekers.

PROJECT
Veiligheidsposter

OPDRACHTGEVER
Spanbeton Consolis

VORM
A1 poster, ontwerp icoontjes

Heeft u een project? Laten we beginnen…

Wij ontwerpen unieke en doeltreffende veiligheidsposters volledig naar uw wensen en eisen. Laat ons uw ideeën visualiseren.

Sluit Menu