Werkwijze ontwerp veiligheisposters

Idee, schetsontwerp, bijstellen en drukken

Ons uitgangspunt is een open en helder contact met u als opdrachtgever. Uw wensen en ideeën vormen samen met onze vakkundigheid, creativiteit, vindingrijkheid, enthousiasme en ervaring de ingrediënten voor het beste resultaat.

Praktijkfoto’s en cartoons

Onze klanten kiezen meestal tussen een tweetal vormen van ontwerp, die helpen de communicatie te vergemakkelijken en een herkenbare uitstraling te geven: cartoons of praktijkfoto’s. De meest gekozen vorm zijn veiligheidsposters met praktijkfoto’s. Het voordeel van deze opzet is een moderne uitstraling, lage kosten en de grote mate van herkenbaarheid van de situatie binnen de vestigingen. Een tweede vorm zijn cartoons, die op een originele en prikkelende manier veiligheid onder de aandacht brengen.

Ontwerpvoorstel en -ontwerpen

Aan de hand van een (telefonisch) overleg en een nadere omschrijving van uw wensen en ideeën zorgen we voor een ontwerpvoorstel. U levert desgewenst teksten, logo (huisstijlgegevens) en eventueel foto’s van praktijksituaties digitaal aan. Uiteraard kunt u ook alleen het onderwerp aanleveren waarna we met u in gesprek gaan voor de concrete uitwerking.

Deze ideeën leggen wij u voor in de vorm van schetsontwerpen. Na een eerste feedbackronde stellen we de schetsontwerpen bij. Dit proces kan zich een aantal malen herhalen. Na het eerste ontwerpvoorstel stellen we het ontwerp waar nodig bij. We hanteren een ongelimiteerd aantal correctierondes. De veiligheidsposters worden altijd geheel naar uw wensen en eisen ontworpen.

Digitaal en drukwerkklaar

Als u tevreden bent met het ontwerp, wordt de visualisatie definitief ontworpen en/of getekend in Adobe illustrator en ontvangt u de ontwerpen in de door u gewenste formaten (digitaal). Wilt u de poster ook laten drukken? In de loop der jaren hebben wij een aantal drukkerijen leren kennen en wij zoeken graag de beste drukkerij uit voor de door ons ontworpen communicatiemiddelen. Natuurlijk kunt ook gebruik maken van uw eigen vertrouwde drukkerij.

Heeft u een project? Laten we beginnen…

Wij ontwerpen unieke en doeltreffende veiligheidsposters volledig naar uw wensen en eisen. Laat ons uw ideeën visualiseren.

Sluit Menu