Ons bureau

Meer dan alleen ontwerp van veiligheidsposters

Veiligheidsposters is een kleinschalig communicatiebureau met een sterke affiniteit met veiligheid. Ons kantoor is jarenlang gevestigd geweest in Terneuzen, het hart van een van Europa ’s grootste industriële en maritieme centra. Ons kantoor lag in de directe nabijheid van grootschalige industriële activiteiten in Zeeland en iets verder Antwerpen, Gent, Zeebrugge, Bergen op Zoom en Rijnmond (Botlek). Inmiddels is ons kantoor verplaatst naar het midden van het land om ook het noorden en oosten van het land te bedienen. Wij werken voor diverse sectoren, van aannemer tot zware industrie en van scholengemeenschap tot producenten van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Ons communicatiebureau beschikt zowel over veiligheidskundige kennis (veiligheidskundige) als een grafisch ontwerpers en een cartoonist/tekenaar. We weten dus waar we over praten, zowel inhoudelijk als creatief.

Het ontwerp van veiligheidscommunicatiemiddelen doen we volledig in eigen beheer. Indien nodig werken wij samen met ervaren partners. Wij staan bekend om onze heldere en strakke vormgeving, goede schrijfvaardigheden en creativiteit. Daarnaast hebben wij zowel een praktische als theoretische (wetenschappelijk) achtergrond in veiligheid en communicatie.

Heeft u een project? Laten we beginnen…

Wij ontwerpen unieke en doeltreffende veiligheidsposters volledig naar uw wensen en eisen. Laat ons uw ideeën visualiseren.

Sluit Menu