Veiligheidposters.nl

Ons bureau

Veiligheidsposters is een kleinschalig communicatiebureau met een sterke affiniteit met veiligheid. Ons kantoor is gevestigd in Terneuzen, het hart van een van Europa ’s grootste industriële en maritieme centra. Ons kantoor ligt in de directe nabijheid van grootschalige industriële activiteiten in Zeeland en iets verder Antwerpen, Gent, Zeebrugge, Bergen op Zoom en Rijnmond (Botlek). Wij werken voor diverse sectoren, van aannemer tot zware industrie en van scholengemeenschap tot producenten van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Het ontwerp van veiligheidscommunicatiemiddelen doen we volledig in eigen beheer. Indien nodig werken wij samen met ervaren partners. Wij staan bekend om onze heldere en strakke vormgeving, goede schrijfvaardigheden en creativiteit. Daarnaast hebben wij zowel een praktische als theoretische (wetenschappelijk) achtergrond in veiligheid en communicatie.

Wij ontwerpen een veiligheidsposter volledig naar uw wensen en eisen. Laat ons uw ideeën visualiseren. Neem contact met ons op via info@veiligheidposters.nl of telefonisch via 06 28 03 55 97