Ontwerp werkvergunning formulier

Overzichtelijk formulier waar de invuller logisch doorheen wordt geleid

Voor Meander Medisch Centrum Amersfoort hebben we het werkvergunningformulier ontworpen. De opdrachtbeschrijving vanuit de klant luidde: een overzichtelijk formulier  waar de invuller op een logische manier doorheen wordt geleid.

We hebben het werkvergunningformulier ontworpen in de huisstijl van Meander. Omdat er behoorlijk veel informatie gevraagd wordt van de invuller is gekozen iom duidelijk van elkaar gescheiden blokken te maken. Zo kan de invuller in één oogopslag zien welke blokken ingevuld moeten worden. Voor een aantal risico’s moet de invuller een aanvullende werkvergunning aanvragen, door een bijlage van het formulier in te vullen (het WV + formulier), bijvoorbeeld voor heet werk of werken in besloten ruimtes. Ook dit formulier hebben we in dezelfde stijl ontworpen. Op de achterzijde van elk formulier is een toelichting / invulinstructie opgenomen.

Het resultaat is een strak vormgegeven werkvergunning formulier, dat prettig leest en goed te volgen is voor de gebruiker.

PROJECT
Werkvergunning formulier

OPDRACHTGEVER
Meander medisch centrum

VORM
A4 formulier – doordrukvellen

Heeft u een project? Laten we beginnen…

Wij ontwerpen unieke en doeltreffende veiligheidsposters volledig naar uw wensen en eisen. Laat ons uw ideeën visualiseren.

Sluit Menu