Previous
Next

Ontwerp van life saving rules

Grafisch ontwerp van icoontjes en ondersteunde communicatiemiddelen

Wij ontwerpen uw life saving rules, ook wel gouden veiligheidsregels genoemd. We ontwerpen sprekende icoontjes of maken gebruik van de industriestandaards om uniformiteit te waarborgen. Ook ontwerpen we voor u ondersteunende communicatiemiddelen om de Life Saving Rules uit te rollen in uw bedrijf. Denk hierbij aan posters, boekjes, toolbox en andere creatieve communicatiemiddelen. Wij zorgen voor een duidelijke indeling, heldere boodschap en strakke layout!

Life saving rules ontwerpen

Sprekende icoontjes die in een oogopslag duidelijk maken wat er wordt bedoeld. Dat is belangrijk om de desbetreffende Life Saving Rule goed tussen de oren te krijgen. Wij ontwerpen icoontjes voor uw veiligheidsregels die niet alleen duidelijke en aansprekend zijn, maar ook representatief voor de uitstraling van uw bedrijf. De icoontjes kunt u gebruiken bij al uw veiligheidscommunicatie.

Veiligheidscampagnes

De introductie van nieuwe veiligheidsregels vraagt om een veranderaanpak. De regels zitten niet zomaar in het gedrag van uw medewerkers. Wij ondersteunen u bij het ontwikkelen en uitdenken van communicatiemiddelen om de nieuwe veiligheidsregels te communiceren. Hiervoor kunnen we verschillende communicatiemiddelen ontwikkelen, zoals posters, boekjes of meer creatieve vormen. Alles is mogelijk, afhankelijk van uw vraag gaan we graag brainstormen over wat een goede manier zou zijn om uw doelen te bereiken. Wij zorgen voor de complete visuele identiteit om de life saving rules uit te rollen in uw bedrijf. Aanvullend kunnen we met u meedenken hoe de regels uit te rollen in het bedrijf (bijv. met een communicatieplan) en beschikken wij over veiligheidskundige kennis om u te ondersteunen bij het formuleren van de regels en boodschappen.

Ons werk

Wij hebben voor verschillende klanten in diverse branches de life saving rules ontworpen. Enkele voorbeelden. Voor SPIE hebben we onder andere boekjes, posters en kaartjes ontworpen met daarop de life Saving Rules. Voor Argent Energy hebben we aan de basis gestaan van de campagne om de veiligheidsregels te introduceren. We hebben meegedacht hoe de regels uit te rollen binnen het bedrijf. Daarnaast hebben we de communicatiemiddelen ontworpen: veiligheidszakboekjes en veiligheidsposters. Voor Spanbeton hebben we de communicatie afdeling bijgestaan met het vormgegeven van een visuele identiteit voor veiligheid (veiligheidshuisstijl) en hebben we een kritische blik op de formulering van veiligheidsregels gegeven.

Heeft u een project? Laten we beginnen…

Wij ontwerpen unieke en doeltreffende veiligheidsposters volledig naar uw wensen en eisen. Laat ons uw idee├źn visualiseren.

Sluit Menu