LMRA-kaartje

Binnenzakformaat

SPIE werkt voor zowel de private als de publieke sector. Het ontwerpen, bouwen en onderhouden van netwerksystemen, energie-installaties, bruggen, sluizen, stuwen, industriële installaties en gebouwinstallaties behoort tot de competenties van SPIE. Ook het geven van onderhoudsadvies en het bouwen van softwaresystemen ter ondersteuning van het inspecteren en onderhouden van installaties en netwerken behoren tot de corebusiness. SPIE Nederland behoort tot de top 5 technische dienstverleners in de Nederland.

Voor SPIE hebben wij een  LMRA (laatste minuut risico analyse) kaartje gemaakt dat makkelijk mee te nemen is en snel in te vullen is. Het kaartje past in de binnenzak en is beschrijfbaar. Het is bedoeling dat het ingevuld ingeleverd wordt. Bij het invullen maakt de medewerker een korte beoordeling van de werk-gerelateerde risico’s en arbeidsomstandigheden. Het doel van een LMRA is het herkennen van de risico’s/gevaren op de eigen werkplek en het wegnemen daarvan. Op de achterzijde zijn de levensreddende regels van SPIE afgedrukt.

PROJECT
Kaart, formulier

OPDRACHTGEVER
SPIE

VORM
Kaart (formaat binnenzak werkjas)

Heeft u een project? Laten we beginnen…

Wij ontwerpen unieke en doeltreffende veiligheidsposters volledig naar uw wensen en eisen. Laat ons uw ideeën visualiseren.

Sluit Menu