Veiligheidsposters.nl heeft besloten geen gratis veiligheidsposters meer aan te bieden en tevens te stoppen met het ontwerpen van kant-en klare-posters. We richten ons volledig op het ontwerp van maatwerk veiligheidposters.

Er is géén standaard oplossing

Ervaring leert ons dat communicatie op veiligheidsgebied steeds een andere, eigen, aanpak vereist. Het ontwerpen van veiligheidsposters is daarom veelal maatwerk. Toegespitst op de wensen en doelstellingen van de opdrachtgever, ingepast binnen bestaand beleid, aansluitend op toolboxen of ander materiaal en afgestemd op de eventuele huistijl. Op die manier ontwikkelen wij unieke en doeltreffende veiligheidsposters. We ontwerpen een veiligheidsposter immers met het doel om te communiceren.

Functioneel en prikkelend

Het uitgangspunt voor het ontwerpen van een veiligheidsposter is om in een heldere en strakke vormgeving het functionele te combineren met iets dat mensen prikkelt. Door de heldere vormgeving worden de uitingen snel opgenomen en door het prikkelende als onderscheidend ervaren. Enerzijds duidelijk en nuchter, anderzijds vernieuwend en verrassend. Wij geloven in maatwerk dat aansluit op, en herkenbaar is voor, de doelgroep. Een ontwerp dat past bij het beleid en de organisatie met gebruik van praktijkfoto’s, heldere icoontjes en symbolen.

We hebben ervaring met het ontwerpen van posters voor een groot aantal arbo-veiligheid gerelateerde onderwerpen in diverse sectoren. Veel voorkomende onderwerpen zijn gedrag, bewustzijn, bhv en ergonomie. Het is ook mogelijk om een ontwerp op korte termijn te realiseren. Tevens is ontwerptarrief voor een poster zeer schappelijk, neem zeker eens contact met ons op

Wij ontwerpen unieke en doeltreffende veiligheidsposters volledig naar uw wensen en eisen. Laat ons uw ideeën visualiseren. Neem gerust contact met ons op voor vragen, een offerte of gewoon om kennis te maken met onze werwijze:

[button text=”Contact” url=”http://www.veiligheidposters.nl/contact/” /]

Sluit Menu