Advies

Meer dan alleen ontwerp van veiligheidsposters

Naast advies bij het ontwerpen van veiligheidsposters, cartoons en andere communicatiemiddelen kunt u ons ook benaderen voor advies.

Communicatieadvies

We kunnen u adviseren over het volledige communicatieproces (communicatieplan en/of beleid) en de bijbehorende communicatie uitingen. We hebben voor verschillende opdrachtgevers de volledige campagnes ontwikkeld. Creatief, prikkelend en doordacht. Ook met een bredere communicatievraag hebben we ervaring. Een voorbeeld is een van de vragen van onze opdrachtgevers om met communicatiemiddelen bij te dragen aan een cultuur waar veiligheid onderdeel is van de dagelijkse routine. We stellen samen met u een helder kader (doelstellingen) met bijpassende middelen op op de veiligheidscommunicatie vorm te geven. Dat gaat verder dan veiligheidsposters. We hebben ervaring met alle communicatiemiddelen, van print tot digitaal (bijv. intranet).

Veiligheidskundig advies

U kunt ons ook inzetten voor veiligheidskundig advies. We hebben een ervaren veiligheidskundige in dienst. bieden. Als betrokken, maar onafhankelijke
partij kunnen wij u hierbij ondersteunen op beleidsmatig, tactisch en operationeel niveau. Als veiligheidskundige kennen we zowel de arbowet en praktijk. U kunt ons bijvoorbeeld inzetten voor het uitvoeren van een RI&E, het opstellen van (strategisch) arbobeleid, ondersteuning van de preventiemedewerker, advisering over BHV-beleid, het uitvoeren van een TRA, etc.

Wilt u meer informatie over onze adviesdiensten? In een gesprek geven wij graag een toelichting op de mogelijkheden, onze unieke aanpak en uitgevoerde projecten.

Heeft u een project? Laten we beginnen…

Wij ontwerpen unieke en doeltreffende veiligheidsposters volledig naar uw wensen en eisen. Laat ons uw ideeën visualiseren.

Sluit Menu